MASTER KEY SUSTAV (MASTER SISTEMI)

MASTER KEY sustav (master sistemi) zaključavanja omogućava da svaki korisnik sa svojim ključem može otključati one prostore u koje mu je dozvoljen ulaz, odnosno omogućuje se izrada ključa koji otključava sva vrata tzv. Master ključ.

 

master key system   Moguće kombinacije:

    -jedan ključ otvara više brava

    -svaki ključ otvara svoju bravu, ali postoji brava koju otvaraju svi ključevi (npr.zajedničke prostorije, drvarnice, ostave, …)

    -svaka brava ima svoj ključ, ali postoje ključevi koji otvaraju više brava ili sve brave (master ključ)

 

    Broj kombinacija brava i ključeva nije ograničen. Naš sustav nudi pravnu i tehničku zaštitu protiv neovlaštenog kopiranja. U slučaju gubitka nekog ključa iz     master serije, nije potrebno mijenjati cijeli sustav, već se postojeći sustav može prepraviti za nove ključeve. Nakon preinake dobivate nove ključeve i novu       sigurnosnu karticu, a vaši stari ključevi nemaju funkciju.

 

Rok isporuke za ovakve sustave zavisi o broju brava i ključeva te kompleksnosti kombinacija.

Naša preporuka je za Master sisteme je TITAN TL.

Zašto TITAN TL?

TITAN TL sistem zaključavanja projektiran je na temelju trademarka/žiga za korisnike koji žele prednosti kontrole pristupa, a istovremeno su racionalni kod investicija. Bez obzira na to radi li se o novogradnji ili renoviranju Vaš objekt zaslužuje maksimalnu zaštitu. Upotrebom samo 1 ključa zaboravite ogroman snop ključeva. Bez obzira radi li se o ulaznim vratima kuće, stana, podruma, brave prozora, poštanskog sandučića ili garaže sve to možete imati pod kontrolom uz samo 1 ključ!

Uz TITAN TL dobit ćete sistem koji uz dugotrajnu uporabu pruža i dugotrajnu zaštitu od neovlaštenog kopiranja ključeva. Jednostavno uz TITAN TL dobivate jedinstvenu kvalitetu u tom cjenovnom rangu.

Prednosti:

 • Visoka razina sigurnosti
  Provaljivanje cilindra je otežano zahvaljuući
  mehanizmu koji se sastoji od 5 robusnih klinova
  u tijelu te 2 kontrolna klina u jezgri cilindra koji
  onemogućuju otključavanje ključem koji je
  neovlašteno izrađen.
 • Dugotrajna zaštita kroz patent od kopiranja
  ključeva
  Ne postoje neizrađeni ključevi u slobodnoj
  prodaji pa se ne mogu izrađivati kopije kod
  neovlaštenih ključarskih radnji.
 • Visoka razina komfora
  Ključevi su izrađeni s ergonomskom glavom na
  kojoj se nalazi žig ovlaštenog servisnog centra
  pa ćete u svakom trenutku znati kome se trebate
  obratiti za servis (kopiranje ključeva…).

Preuzmi brošuru Titan TL 01
Preuzmi brošuru Titan TL 02

 

VRSTE MASTER SUSTAVA:
 1. Sustav jednog ključa
 2. Sustav centralnog cilindra
 3. Sustav za hotele
 4. Sustav glavnog ključa
 5. Sustav generalnog ključa
 6. Industrijski sustav

 

Master sistemi – sustav centralnog cilindra

Sustav centralnog cilindra se koristi u onim objektima gde postoje prostorije i vrata koja su zajednička i u koje svi korisnici imaju pristup, kao što su u stambenim zgradama ulazna vrata, garaža, zajedničke prostorije, teretana… Istovremeno treba osigurati privatnost i sigurnost stanova, poštanskih sandučića garaža i podruma.
Sustav centralnog cilindra sve to osigurava, a pri tome vlasnicima stanova je potreban samo jedan ključ. Može se dodati ključ za osoblje koje održava zgradu ili je zaduženo za higijenu iste koji otvara samo ulaz i druge njima dostupne prostorije.

 

Master sistemi za hotele

Hoteli imaju potrebu za sustavima koji se poklapaju sa njihovom organizacijskom shemom. Mogućnosti su neograničene i mogu se konstantno mijenjati, ovisno o različitim potrebama. Svaka soba ima svoj ključ koji otvara samo nju i takav ključ se daje gostu. Svaki kat ima ključ koji otvara sva vrata na tom katu i njih koristi osoblje koje je zaduženo za taj kat. Također se izrađuju ključevi namjenjeni osobama zaduženim za održavanje kojima se pristupa prostorijama za alat, liftovima, pomoćnim objektima, kotlovnicom…

 

Master sistemi – sustav glavnog ključa

Ovaj sustav je koncipiran na principu neograničenog broja ključeva koji otvaraju pojedinačna vrata i jednog master ključa koji otvara sva vrata. Ovi sustavi se primjenjuju u bolnicama, školama, vrtićima, tvrtkama, javnim i sportskim objektima, odnosno gdje god postoji potreba da određene osobe imaju pristup i kontrolu kompletnog objekta.

 

Master sistemi –  sustav generalnog ključa

Koristi se u javnim objektima(državna službe) i kompanijama gdje je potrebno da pristup prostorijama prati hijerarhijsku strukturu i potrebe kretanja zaposlenih, te da se u istovremeno osigura visok stupanj sigurnosti. Nema ograničenja u broju vrata niti u dubini i širini mreže sustava. Sve kombinacije su moguće.