TREBATE NAŠU POMOĆ?

Mnogi od vas su se bar jednom u životu našli u jednoj od navedenih situacija ili problemu:

Slučajno ste zalupili vrata vašeg stana, kuće, auta, a ključevi su ostali na drugoj strani ili s unutarnje strane brave… Ključ od vašeg kućnog ili uredskog prostora je izgubljen ili slomljen, vrata su zaključana i vi ne možete unutra! Jednostavno se dogodi, zar ne? I što onda učiniti, odnosno kome se obratiti za pomoć? Zovite  Ključarski servis Arka za hitne intervencije… tvrtku koja je osposobljena za rješavanje takvih, odnosno sličnih slučajeva!

Imate neugodno iskustvo (provala – krađa) i plaši vas odlazak na godišnji odmor?
Smatrate da je Vaš stan, kuća, auto, poslovni prostor (ured, trgovina, skladište, lokal, restoran) neadekvatno zaštićen! Trebate savjet stručnjaka?…

Adekvatna prevencija nudi optimalno rješenje i maksimalno sužava prostor za slične situacije, jer apsolutna zaštita nažalost ne postoji.

hitne-intervencije-autokljucevi

Hitne intervencije otvaranja brava (0-24 sata na dan)

– Otvaramo sve vrste brava automobila i stanova bez oštećenja uz prisustvo vlasnika

– Otvaramo sefove i kase

– Izlazak na sudske ovrhe i deložacije otvaranje i promjena brave

hitne-intervencije-otkljucavanja

Hitne intervencije su korisne u slučajevima ukoliko ste izgubili ključ, slomili ključ, brava je zablokirana, zaključali ste ključ u automobilu i u sličnim nepoželjnim situacijama. Nudimo vam  brzu intervenciju, sigurnost i diskreciju. Sve brave otvaramo ekspresno, bez ikakvih oštećenja na vratima automobila ili stana.

otkljucavanje-brava     hitne-intervencije-otkljucavanja

Uz naše usluge uvijek nudimo i besplatan savjet kako izbjeći ponavljanje grešaka!

Oznake: bravar, otvaranje brava, otključavanje brava, bravarija, hitne intervencije, sistemi zaključavanja, ključ, brava,otvaranje vrata, ugradnja brava,otvaranje vrata, ključevi, izgubljeni ključevi, kontrola pristupa, brave na karticu…